Mød faraoernes kat på JYRAKs Katte udstilling i Hørning den 14. og 15. januar 2017.

Mød faraoernes kat på JYRAKs Katte udstilling i Hørning den 14. og 15. januar 2017.

 

SUA special klubben for Abyssinier og Somali vil vise deres katte frem i deres stand, når JYRAK Jydsk Racekatteklub www.jyrak.dk afholder udstilling i Hørning.

 

Du vil kunne se racerne Abyssinier og somali i forskellige farver: Vildtfarvet, Sorrel (Rød) og Blå. De nyeste DNA studier af katte-mumierne fra Bubastis i Nil- Deltaet i Egypten viser, at abyssiniernes DNA er det, der er tættest på mumie-kattene sammen med tigerens.

 

I standen vil Trine Dyrepasser, også kendt fra Besøgs ponyerne som netop har modtaget Årets Handicap Pris 2016 i Århus Kommune, kunne fortælle om betydningen af ”Relationen mellem Dyr og Mennesker”, samt andre gode råd i at have et kæledyr.

 

I standen vil du møde opdrættere som har arbejdet med disse racer, abyssinier og somali, høre deres historier og røre ved dem og opleve deres naturlige charme og adfærd. Du kan selvfølgelig få svar på alle dine spørgsmål om at have katte, samt andre gode husråd om kæledyr.

 

Vi kan også tilbyde at komme i studiet hos jer med disse meget smukke og charmende katte, da de i deres naturlig adfærd er meget nysgerrig. Det oplevede vi da vi den 18. Juni 2016 var i DR P-4 Fyn radio studie i anledningen af Felis Danicas jubilæum udstilling i Middelfart.

 

Hvis I vil opleve disse katte på slap linje og samtidige få en masse historie og viden om dem, så kontakt os endelig.

 

Vi glæder os til at høre fra dig / Jer.

 

Med venlig hilsen fra

PR. Kontakten:

Formanden for SUA:

Anne Løhr Schambye

Mobil: 41315000

Mail: loehr.anne2@gmail.com

 

og

 

Trine Hansen

Indehaver af Trine Dyrepasser.dk

Mobil: 61 30 47 12

Mail: trinedyrepasser@gmail.com

www.trinedyrepasser.dk

 

 

© All Rights Reserved.

SUA 2017